O όμιλος της "hyphen SA" με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και βιβλίων εκμάθησης - διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας.
Το «"the aristonproject CODEX":Οδικός χάρτης προς την επιχειρηματική αυτονόμηση» δεν είναι ένα απλό ανάγνωσμα, αλλά αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο βοήθημα, ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για τον επιχειρηματία, τον ελεύθερο επαγγελματία, αλλά και τον φοιτητή, υπογράμμισε σε μήνυμά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Β. Ελλάδας, Αθανάσιος Σαββάκης. Διευκρίνισε, ότι μέσω του οδικού χάρτη αυτού, γίνεται αμέσως αντιληπτό ότι ο επιχειρηματίας αντί να εστιάζει καθημερινά στην επιβίωσή του, θα πρέπει να ξεκινήσει και πάλι να σκέφτεται δημιουργικά, έτσι ώστε οι αποφάσεις του να αφορούν ξεκάθαρα στην ανάπτυξη. «Οι αποφάσεις του σήμερα, επηρεάζουν την εξέλιξη τριών χρόνων μπροστά», υπογράμμισε.
Το "the ariston project CODEX", όπως τονίστηκε στην παρουσίαση, κωδικοποιεί βιωματικά τους μικρούς στόχους που πρέπει να κατακτούμε κάθε ημέρα για να είμαστε επιτυχημένοι και να έχουμε λύσεις παντός καιρού, λύσεις που δεν αφορούν αποκλειστικά στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρηματίες, αλλά λύσεις που δίνουν διεξόδους ακόμη και σε προσωπικά διλήμματα αφού η προσέγγιση του συγγραφέα εδράζεται σε ηθικές αξίες και στις στέρεες βάσεις της αλήθειας των ανθρωπίνων σχέσεων.
Από την πλευρά του ο διευθυντής του Τμήματος Επιστημών Διοίκησης και Οικονομικών του City College, Δημήτριος Νικολαΐδης, επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι μέσω του CODEX αναδεικνύεται με σαφήνεια ότι ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης είναι η σωστή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της, αλλά και των δεξιοτήτων που πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι της για να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες στους καταναλωτές.
«Η λάθος εταιρική κουλτούρα μπορεί να καταστρέψει την εταιρεία σας», είπε ο κ. Νικολαΐδης και πρόσθεσε ότι το CODEX μετρά δεξιότητες και είναι εύληπτο και βατό, ενώ συνέστησε σε αυτούς που θα το αποκτήσουν «να το διαβάσουν και να προβληματιστούν και όχι απλώς να το ολοκληρώσουν».
Τη σημασία του οράματος και των ηθικών αξιών πίσω από την επιχειρηματική πρακτική, ανέδειξε από την πλευρά του ο επίκουρος καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Μιλτιάδης Σαρηγιαννίδη, υπογραμμίζοντας ότι η αντίληψη του συγγραφέα Γιάννη Στεργή, είναι η επιδίωξη της ατομικής αριστείας όχι σε πνεύμα ανταγωνισμού, αλλά αλληλοσυμπλήρωσης στη συλλογικότητας της ομάδας.